Spannmål

Här hittar du allt som rör spannmål, oljeväxter och trindsäd - såväl konventionellt som ekologiskt inriktad. Vi möter dig på en dynamisk och spännande svensk spannmålsmarknad - en pålitlig och serviceinriktad affärspartner.

Du hittar årets "Nytt & Nyttigt om Växt & Spannmål - Höstutsäde 2017" här till höger. I den tryckta versionen som vissa av er fått i brevlådan har ett tryckfel smugit sig in på sidan med våra mottagningsplatser. En ny version kommer landa i er brevlåda inom kort. Och här på webben hittar du den korrekta versionen. Vi ber om ursäkt för det inträffade.

Till vänster ser du våra öppettider för spannmålsmottagning. 


Leveransintyg - Ifyllt leveransintyg skall medfölja varje leverans!

Detta leveransintyg skall medfölja varje leverans. På grund av ökade krav från såväl internationella som nationella köpare kommer vi att behöva en ökad dokumentation på dina leveranser. Därför skall ifyllt leveransintyg medfölja varje leverans – oavsett om varan levereras till en av våra anläggningar eller direkt till någon av våra kunder. Du får en tydligare bekräftelse på faktisk leverans. Du har också kontroll på vad som levereras och när. Samtidigt dokumenteras användandet av t.ex. stråförkortning, slam, m.m. 
Läs mer >>

 

 

Nytt&Nyttigt om Växt & Spannmål - Höstutsäde 2017

Så här hanterar du din spannmål

Branschriktlinjer fusarium 2012

Deklaration Hållbarhetskriterier.pdf

Ifyllnadsanvisning Deklaration Hållbarhetskriterier.pdf

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter