Ett helhetsgrepp på din växtodling


Tack så mycket – och varsågod. Vår vilja att finnas tillgängliga lokalt, där du finns, har lett till flera företagsköp och samarbetsavtal. Det är ute på marknaden, på plats i Sveriges olika jordbruksområden, som vi tror vi gör mest nytta. Denna närvaro vill vi fortsätta att utveckla. Idag har vi våra marknadsområden i Syd, Väst, Öst, Mälardalen och Nord. Inom dessa områden finns vi med säljare och med det både djupa och breda sortiment som vi har inom alla våra fyra affärsområden: Växtodling, Spannmål, Foder och Service.

Tack så mycket – och varsågod. En välsmord stark kedja är nyckeln till framgång. Vi har satsat på, och kommer att utveckla ytterligare, en förnuftig logistik för den hantering av allt utsäde, gödning och spannmål som vi hanterar varje säsong. I denna logistik är du en helt väsentlig parameter. Tidiga ordrar hjälper oss att göra ett ännu bättre jobb. Målet är att det ska komma dig som kund tillgodo. I form av lägre kostnader för alla.

Tack så mycket - och varsågod. Nytt & Nyttigt om Växt – en broschyr om växtodling från Svenska Foder. Här finns allt som kan tänkas vara viktigt för din odling. Vi ser gärna till helheten i ditt företagande. Det kan gälla allt från avsättning och sortval till din spannmålsodling, rätt vallblandning eller majssort som passar till ditt nötfoder - eller för den delen ett växtodlingsprogram från Datalogisk som hjälper till med dokumentationen av din verksamhet. Allt hänger ihop. Räkna på din totalkalkyl. Det är värt tiden. Ibland blir billigt dyrt i slutänden.

Tack så mycket - och varsågod. Vi menar att en ömsesidig affärsmässighet leder till ökad lönsamhet - för både dig och för oss. Vi vill vara till nytta för Sveriges bönder. Det tror vi att vi är.

Trevlig läsning!
Jonny Torevik
Försäljningschef Växt
Svenska Foder AB

Nytt & Nyttigt om Växt Vår - Ladda ner >> (5214 kb)

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter