Nu nalkas julen!

 
Nu närmar vi oss snabbt jul och nyår. Därför vill vi i god tid påminna dig om att tänka igenom foderbehovet under slutet av december. Självfallet ställer vi alltid upp och ordnar så att du får din foderleverans, men en bra planering av vad som skall levereras underlättar för oss alla.
 
Våra kunder är det viktigaste vi har, men tätt efter kommer omtanken om våra egna medarbetare. Personalen som sköter tillverkning, lager och transporter är alltid beredda att hjälpa dig som kund. Men deras familjer vill också umgås med dem så mycket det går under helgerna. Om vi alla hjälps åt blir det en skön helg för både dig, djuren och oss.
 
Och glöm inte!
Vinter, halka och mörker… Vill bara fästa uppmärksamheten på ett problem som från och till återkommer varje vinter. Speciellt när det gäller leveranser av foder är det ju så att vi levererar ungefär lika mycket foder varje vardag hela året. Och fodret måste levereras, det går normalt inte att skjuta på till en annan vecka.
 
För att i möjligaste mån underlätta för våra duktiga chaufförer vädjar vi till alla att hjälpa till med att göra framkomligheten så bra som möjligt. Få undan snö och lera. Och grusa när så behövs. Tänk också på att ha någon dags extra buffert hemma, ibland kan det bli förseningar på grund av vädret.
 
När helgerna kommer önskar vi dig en riktigt god jul och ett riktigt bra jordbruksår 2014!

Ladda ner kalendern här >> (66 kb)

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter