Lyckad kundträff i Skårby

Onsdagen den 12 februari hölls ett kundmöte på Erikslunds bygdegård i närheten av Skårby Lokalförening där Svenska Foder blivit hundraprocentig ägare.

Ingemar Gullberg hälsar gästerna välkomna

Det var en lyckad kundträff där ett 80-tal lantbrukare kom och lyssnade på Ingemar Gullberg, säljchef Syd som kort inledde med att berätta om Svenska Foder.

Göran Karlsson, växtodlingssäljare berättade om våra spannmålskoncept samt släppte nyheten om att Svenska Foder och Charlottenlunds gård kommer att ha ett samarbete kring mottagning av spannmål i skörd.

Ulf Berggren, växtodlingssäljare, konstaterade att man kommer att ha ett växtskydds- och kompletteringslager i Skårby.

Helena Hägg, säljledare syd för Nöt, berättade om Svenska Foders nötfoder, men även om foderproduktionen i bolaget totalt.

Per Thuvér, säljare för smörolja berättade om det sortiment som Svenska Foder Energi arbetar med.

Ett 80-tal lantbrukare slöt upp när Svenska Foder bjöd in till
Erikslunds Bygdegård utanför Ystad

Johan Hagstedt, säljare Djur&Natur, diskuterade det butikskoncept som vi har i Svenska Foder och såg stora möjligheter för utveckling och bra samarbete med den kompetens som redan finns i butiken där Lena Nilsson är en omtyckt, engagerad och duktig medarbetare.

Avslutningsvis avrundade Ingemar Gullberg med att tacka alla för intresset och så bjöd man på kaffe och semla.

Mötet var en tydlig demonstration att Svenska Foder kommer att satsa i området, och att man gärna vill utveckla verksamheten och vara en kraft att räkna med i geografin.

 

 

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter