Fetthaltshöjande Topp                                                                 

Ett förhållandevis lätt sätt att öka lönsamheten inom mjölkproduktionen är att använda något av Svenska Foders fetthaltshöjande foder. Fodrar du inte redan med ett – be då din säljare eller rådgivare att göra en optimering och få reda på hur mycket du kan tjäna. På senare tid har fetthaltsökningen genererat tre-fyra gånger pengarna tillbaka. Fetthaltshöjande Topp håller en hög energinivå och har mycket gemensamt med övriga Toppfoder som till exempel en hög nivå betfiber och en varierad proteinsammansättning, med bland annat en hög andel sojaprodukter.

 
Fett Topp

Kombinationen Fett Topp och din spannmål utgör ett vinnande koncept för fetthaltsökning. Ett av våra allra populäraste toppfoder med hög andel vomstabilt protein. Passar tillsammans med normalt grovfoder.

   

Grädd Topp

När grovfodret håller en lite lägre proteinnivå kompletterar du spannmålen med Grädd Topp för att höja mjölkens fetthalt. Proteinet utgörs av en relativt hög andel vomstabilt protein.

 

Smör Topp

Ett proteinrikt fetthaltshöjande Toppfoder. Hög fiberkvalitet och extra mycket protein med en relativt hög vomtillgänglighet. Kan innehålla en liten del urea.

  

Tillbaks till översikt toppfoder mjölkkor.

 
 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter