Fabriksarbetare med huvudansvar spannmålshantering

Svenska Foder AB söker medarbetare till produktionsprocess och spannmålsmottagning i vår anläggning Fole Kvarn på Gotland. Arbetet består av att ansvara för lastning, mottagning av spannmål och torkning, samt att sköta foderproduktionen i vår anläggning.

Det är givetvis en merit att ha arbetat inom processindustrin tidigare, men framförallt handlar arbetet om att vara ansvarstagande och självgående. Du ska vara driven och kunna ta egna initiativ. Fole Kvarn är en arbetsplats som handlar om att skapa hög servicegrad genom teamkänslan på anläggningen. Du ska också tycka om att ha många bollar i luften i ett högt tempo.

Är du rätt person så vill vi att ni omgående kontaktar Aron Widén på 010-130 83 16 eller aron.widen@svenskafoder.se

Tillträde sker fortast möjligt då vi hittat rätt person.

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter