IT-medarbetare sökes till Lidköping

Svenska Foder är ett dynamiskt företag i lantbruksbranschen som arbetar med att hitta optimala sätt att arbeta på. Det kräver ibland nyrekryteringar. Nu söker vi en IT-medarbetare till vårt huvudkontor i Lidköping.

Vi söker dig som har en självständig drivkraft att upptäcka och lösa problem, och samtidigt är serviceinriktad gentemot våra användare i Svenska Foder koncernen.

Dina arbetsuppgifter kommer att röra drift- och systemstöd i våra produktionssystem, affärssystem och integrationsplattform. Ansvar eller delansvar för virtualiseringsplattform, servrar, klienter och datakommunikation beroende på din profil. Det här betyder att du måste vara flexibel och intresserad inom de flesta IT-miljöer, samt kunna utvecklas i den inriktning som är nödvändig för att våra användare ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt.

Vi har en mycket god stämning inom såväl IT-enhet som företaget i stort. Vi inom IT-enheten löser den dagliga verksamheten, samtidigt som vi blickar framåt mot nya utmaningar. Nu vill vi hitta dig som passar in i vår grupp.

Är det här du? Kontakta Fredrik Andersson, IT-chef via mejl: fredrik.andersson@svenskafoder.se

Sista ansökningsdag: 30 juni

Korta fakta om Svenska Foder AB:

Svenska Foder AB är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerialieprodukter till livsmedelsbranschen. Svenska Foders huvudinriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät.

Vi arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord. Företaget har 280 anställda och en omsättning på ca.4 miljarder kronor.

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter