Transportplanerare sökes

Svenska Foder söker nu en transportplanerare med placeringsort på vårt huvudkontor i Lidköping. Vi söker dig som har lätt för att bygga upp och förvalta goda relationer. Du är resultatinriktad, flexibel och självständig och samtidigt en lagspelare. Du bör minst ha treårig gymnasieutbildning samt goda datakunskaper. Erfarenhet av lantbruksrelaterad verksamhet är ett plus.

Din arbetsuppgift blir att transportplanera och lastlägga bulktransporter inom vårt verksamhetsområde samt delta i planeringsarbetet ihop med våra foderfabriker.

Märk ansökan: 'Transportplanerare'. För ytterligare information om tjänsten kontakta Rickard Dahlström, Planeringschef bulk, 0510-828 93, eller mejla: rickard.dahlstrom@svenskafoder.se – hit skickar du också din ansökan, senast den 1 december, 2017.

Vi läser löpande de inkommande ansökningarna så skicka in snarast.

 

Svenska Foder AB är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerialieprodukter till livsmedelsbranschen. Verksamheten omfattar foder växtodling, spannmål samt affärsområdet Service där butikskedjan Djur&Natur och Svenska Foder Energi ingår. Svenska Foders huvudriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributionsoch försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare.

Vi arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord.
Svenska Foder ägs av DLGkoncernen, som är ett av Europas största lantbruksföretag. DLG-koncernen finns i ett 20-tal länder runt om i världen. Kärnvärdena i koncernen är: Pålitlig, ambitiös och värdeskapande.

Svenska Foder har idag 323 anställda och en omsättning på 4,3 miljarder SEK.

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter