EKO-grisfoder

Smågris Grön

Ekologiskt helfoder till smågrisar. Får användas i KRAV- och EU-ekologisk produktion. Andelen ekologiska råvaror utgör min. 95 % av den mineralfria delen på ts-basis.Smågris Grön utfodras till smågrisar från första levnadsveckan och fram till 25 kg.

Suggfoder Grön

Ekologiskt helfoder till suggor. Får användas i KRAV- och EU-ekologisk produktion. Andelen ekologiska råvaror utgör min. 95 % av den mineralfria delen på ts-basis.Suggfoder Grön är ett allroundfoder som kan utfodras till såväl digivande som dräktiga suggor.

Opti Grön

Ekologiskt helfoder till slaktgrisar. Får användas i KRAV- och EU-ekologisk produktion. Andelen ekologiska råvaror utgör min. 95 % av den mineralfria delen på ts-basis.Opti Grön är ett allroundfoder som kan utfodras som enda foder från 25 kg fram till slakt.

Slaktmix Grön

Slaktmix Grön är ett koncentrat som tillsammans med spannmål och baljväxter utfodras till slaktgrisar från 25 kg till slakt.

Suggmix Grön

Suggmix Grön är ett koncentrat som utfodras till dräktiga och digivande suggor. Används tillsammans med spannmål och baljväxter.

 

 

 

 

 


 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter