Ekologiska Fjäderfäfoder


Livkyckling och värphöns

Våra ekologiska och KRAV-godkända foderprodukter till fjäderfä omfattar foder till både livkycklingar och till värphöns. Vi kan erbjuda dig ett färdigfoderkoncept eller ett Mixkoncept - där du själv har en eller flera råvaror på gården.

Våra foder innehåller noggrant utvalda råvaror och har ett balanserat näringsbehov. Detta ger förutsättningarna för en välmående höna med en bra äggproduktion. Foderprogrammet är planerat enligt de senaste riktlinjerna från branschorganisationen Svenska Ägg.

Med foderprogrammet för livkycklingar får dom de allra bästa förutsättningarna för en bra start och en god tillväxt.   

Letar du efter ett ekologiskt värphönsfoder i säck? Klicka här! 

Matfågel

Vi introducerar nu också ekologiskt och KRAV-godkända foder för produktion av matkyckling. Vi kan erbjuda dig ett färdigfoderkoncept eller ett Mixkoncept - där du själv har en eller flera ekologiska råvaror på gården.

Vill du veta med om våra foder? Kontakta någon av våra duktiga säljare så får du hjälp!

Nyhet!
Vi har utvecklat ett nytt foderprogram för ekologisk äggproduktion.Läs om detta i nedan folder. Här kan du också läsa om fasutfodring, få tips från Danmark, råd från produktionsrådgivaren Åsa Odelros samt en checklista för ekologiska värphöns.Målet är att bidra till en god ekologisk äggproduktion och välmående höns. 

Foderprogram för ekologisk äggproduktion  

 

 

 

 

Du har väl inte missat Peckstone - Även godkänd att använda i ekologisk produktion!

En sten att picka på för hönan! Består av en kombination av mineraler och spårämnen kombinerat med lite spannmål för att ge bästa strukturen för dina höns.

Info Peckstone

 

 

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter