Säljare Fjäderfäfoder – Södra Sverige

Just nu söker vi dig som vill jobba med försäljning med inriktning mot Fjäderfä i Södra Sverige (Blekinge, Skåne och Södra Halland).

I dina arbetsuppgifter ingår ett aktivt rådgivande fältarbete, där försäljning av foder och insatsvaror till professionell fjäderfäproduktion står högst upp på agendan.

Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån fjäderfäproduktion och / eller kontakter inom lantbruksbranschen, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt på din personlighet och värdesätter att du sedan tidigare har erfarenhet av försäljning och kundkontakter med goda resultat.

Är du ambitiös och driven, vill jobba med rådgivning och sälja produkter för att förbättra produktionsresultatet hos våra kunder – och samtidigt ha roligt tillsammans med ett glatt gäng? Då är du den vi vill ha i teamet.

För rätt kandidat innebär också arbetet spännande möjligheter till utveckling inom Svenska Foder och inom DLG-koncernen. Vi vill rekrytera personer som vill utvecklas och utmana sig själva. Det blir roligare så.

Vi har kontor i Staffanstorp utanför Lund, men också ett flertal kontor i södra Sverige, och kan därför erbjuda placeringsort, utifrån närhet till vart just du bor. Hemmakontor är också en möjlighet.

Intresserad? Kontakta säljchef Fredrik Reis på 010-130 29 63 eller via e-mail: fredrik.reis@svenskafoder.se

Vi går löpande igenom ansökningarna, så skicka ditt CV och ett kort personligt brev redan idag – imorgon kan det vara försent. Sista ansökningsdag är den 16 April.


Kategorier i: , ,