Säljare Grisfoder och Insatsprodukter – SÖDRA SVERIGE

Säljare Grisfoder och Insatsprodukter – Vikariat med god möjlighet till fortsättning inom Svenska Foder

Svenska Foder är ett bolag som är på frammarsch och tillsammans sätter vi våra affärs- och kundrelationer i centrum. Vi står inför en föräldraledighet fram i vår, i vårt team i södra Sverige, och vill därför komma i kontakt med dig som har erfarenhet av grisproduktion och intresse för att arbeta med försäljning och kundkontakter. Tjänsten vi erbjuder är ett vikariat under ett år, med goda möjligheter att fortsätta med försäljning inom Svenska Foder även efter vikariatets slut.

Våra affärsrelationer bygger på att erbjuda kompetens och en helhetssyn som utvecklar kundernas verksamhet och deras lönsamhet. Ett kundnära och enkelt arbetssätt är rätt väg till framgång. Du kommer själv, inom ramen för hur vi vill arbeta kommersiellt, att driva din lokala kundmarkand och ansvara för att lägga upp arbetet på ett strukturerat och effektivt sätt.

Vi tror att du är en person med intresse för grisproduktion som är bra på att skapa förtroende, bygga relationer och drivs av att få göra affärer. En stor del av dina arbetsuppgifter blir att kundanpassa lösningar för våra grisfoderkunder. Vi erbjuder ett utvecklande arbete, med härliga kollegor och en möjlighet att vara med i ett team som är på frammarsch.

Placeringsort i Syd är på vårt kontor i Knästorp, utanför Staffanstorp.

Låter det intressant? Kontakta då Försäljningschef Fredrik Reis som gärna berättar mer om tjänsten. Du når honom på 010-130 29 63 eller fredrik.reis@svenskafoder.se – hit skickar du även din ansökan senast den 16:e januari 2022. Vi läser ansökningar löpande, så skicka gärna din ansökan så fort som möjligt.


Kategorier i: