Kampanjer & aktuellt just nu! 

Tips inför betessäsongen!

 

ProtiSpar

ProtiSpar är ett väl beprövat sätt att minska proteinnedbrytningen i vommen. Det gör att du kan fodra mindre protein med bibehållen avkastning. Med betessäsongen stående för dörren med höga nivåer lättlösligt protein är ProtiSpar mer aktuellt än någonsin. ProtiSpar kan antingen fås i proteinmixen ProtiSpar Balans eller mineralfodret Deltamin Topp ProtiSpar. Läs mer här. 

 

Fetthaltshöjande foder

Svenska Foder har under många många år erbjudit fetthaltshöjande foder. Har du ännu inte provat - gör det nu under kommande betessäsong och slipp den fetthaltssänkning som brukar komma när korna är på bete. Läs mer här. 

 

Tuva - Foder perfekta för betet

Tuva är foder med lite mer fiber och lite mindre protein. Därför passar de särskilt bra på betet. Kvaliteten på både fibern och proteinet är också anpassat för att passa extra bra tillsammans med ett spätt bete eller ett tidigt skördat ensilage. Tuva finns som konventionellt färdigfoder, toppfoder och ett ekologiskt färdigfoder. 

 

Deltamin Bolus Nöt

Bolus för betet. Tillför en konstant dos av spårämnen och E-vitamin under 90 dagar. Läs mer här.

 

Mindre pelletsstorlek! 

Under april kommer våra får- och nötoder producerade i Åhus och Västerlösa att gå från 5 till 4 mm diameter. Hällekis har under en tid redan producerat 4 mm pellets. Utseendet ändras, men recepten och funktionen är desamma. Dock kan en kalibrering av utfodrings-utrustningen behövas. 
Har ni frågor, tveka inte att kontakta er säljare.

 

 

Nytt & Nyttigt om Nöt 2017/2018

 

 

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter