Extra aktuellt just nu!

 

SiloSolve - för mer näring kvar i ensilaget

Försäkra dig om en snabb och effektiv ensileringsprocess som bevarar näringen i ensilaget. Med SiloSolve FC får du dessutom möjligheten att öppna silon kort efter inläggning, om du behöver, och ändå ha en riktigt bra lagringsstabilitet. Läs mer om SiloSolve FC här. 


Ta hand om dina sinkor

Du kan i princip inte ta för bra hand om dina sinkor eftersom det påverkar nästa generation mjölkkor. Utfodringen av sinkorna påverkar bland annat kalvarnas födelsevikt och överlevnad, råmjölkens kvalitet och kalvarnas immunförsvar.

Deltamin Sin är mineralfoder i två tappningar speciellt för sinkor.

X-zelit är ett unikt tillskott som motverkar kalvningförlamning, ökar mjölkavkastnignen och helt enkelt ger en enklare start på laktationen.

En nyhet för sinkorna är Bovikalc Dry, en bolus som underlättar sinläggningen. Bovikalc ges i samband med sinläggning och minskar mjölkproduktionen, juverspänningarna och ökar liggtiden. 


 

Dialyt Express - flytande elektrolyt

Är en helt ny flytande elektrolyt. Det kanske bästa med den enligt de som provat är att det tack vare att den är flytande och kan blandas i mjölken är så lätt att använda. Ha den redo. Tillsätt när du ser att det behövs. Läs mer här. 


Grovfoderbrist? Vi har flera bra lösningar

För att möta årets allvarlig brist på grovfoder har vi utvecklat tre helt nya Tuvaprodukter. Läs mer här. 

 

 

 

 

Nytt & Nyttigt om Nöt 2018/2019

 

 

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter