Jobba hos oss

Svenska Foders organisation bygger på kompetens och handlingskraft. Vi ser vår samlade kompetens som den viktigaste resursen i matchen mot våra konkurrenter på marknaden.

Självfallet betyder soliditet och ägarnas investeringsförmåga mycket. Omvärld och marknad påverkar också resultatet på olika sätt. Men slutligen är det så att framgången för bolagets produkter och tjänster står i relation till hur målmedvetna och duktiga vi medarbetare är. Därför är utvecklingen av medarbetarna en av de viktigaste faktorerna för att nå bolagets framtida mål.

Personlig utveckling kan ske genom direkt utbildning eller genom att hämta nya kunskaper från andra delar av organisationen eller från andra företag som vi på olika sätt samverkar med. Som resurs för utbildning använder vi intern och extern kompetens för att skapa de utbildningar vi vill ha.

Vi söker medarbetare som, utöver bra kompetens, både kan och vill ta eget ansvar. Människor som med respekt för andra kan driva och utveckla Svenska Foders verksamhet framåt.

Intresserad?
Kontakta gärna någon av nedanstående personer om du har frågor.

Personal/Information
Magnus Semmelhofer
010-130 29 73
magnus.semmelhofer@svenskafoder.se

Personalrepresentant
UNIONEN
Roger Werneräng
0510-828 14
roger.wernerang@svenskafoder.se

Industrifacket
Rouger Adler
0418-43 80 02
 

Fackliga organisationer
Svenska Foder har kollektivavtal med följande organisationer:

UNIONEN
Handelsanställdas Förbund
IF / Metall


 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter