Jobba hos oss

Svenska Foders organisation bygger på kompetens och handlingskraft. Vi ser vår samlade kompetens som den viktigaste resursen i matchen mot våra konkurrenter på marknaden.

Självfallet betyder soliditet och ägarnas investeringsförmåga mycket. Omvärld och marknad påverkar också resultatet på olika sätt. Men slutligen är det så att framgången för bolagets produkter och tjänster står i relation till hur målmedvetna och duktiga vi medarbetare är. Därför är utvecklingen av medarbetarna en av de viktigaste faktorerna för att nå bolagets framtida mål.

Personlig utveckling kan ske genom direkt utbildning eller genom att hämta nya kunskaper från andra delar av organisationen eller från andra företag som vi på olika sätt samverkar med. Som resurs för utbildning använder vi intern och extern kompetens för att skapa de utbildningar vi vill ha.

Vi söker medarbetare som, utöver bra kompetens, både kan och vill ta eget ansvar. Människor som med respekt för andra kan driva och utveckla Svenska Foders verksamhet framåt.

Intresserad?
Kontakta gärna någon av nedanstående personer om du har frågor.

Personalchef
Roger Werneräng
010-130 83 22
roger.wernerang@svenskafoder.se

Personalrepresentant
UNIONEN
Charlotte Lindén
010-130 29 27

Industrifacket
Jonas Skogsberg
0510-54 30 11

Fackliga organisationer

Svenska Foder har kollektivavtal med följande organisationer:

UNIONEN
Handelsanställdas Förbund
IF / Metall


 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter