Inbjudan till media

Möt lyckliga Guldkortsvinnare hos hästartisten Tobbe Larsson

Tänk att få umgås, lära, lyssna och diskutera med en förebild under en dag. Det är få förunnat. Men den 28 juni klockan 12.00 möts 10 förväntansfulla vinnare från skilda delar i landet upp för att göra just detta.

På Sjörup Prästgård utanför Ystad – det hästcenter i ett naturskönt område som Tobbe Larsson under ett antal år byggt upp – kommer Tobbe Larsson visa hur han arbetar med sina hästar, och komma med tips på hur de intresserade Guldkortsvinnarna själva kan arbeta vidare.

Tobbe Larsson är bland annat känd från den stora internationella hästshowen Apassionata och inte minst som programledare för det populära TV-programmet Ponnyakuten där han hjälper unga hästägare som har problem med sina djur.

Upplevelsen tillsammans med Tobbe och hans hästar är vinsten från en utlottning av 10 stycken Guldkort som slumpvis placerats i säckarna på den nya produkten HippoTop Müsli*) som tagits fram i nära samarbetet mellan Svenska Foder och Tobbe Larsson. Vinnaren får dessutom ta med en ytterligare person och vi vet att det kommer överlyckliga barn och intresserade syskon och föräldrar.

Välkommen till en spännande dag med goda möjligheter till intervjuer och fotografering.

Vi genomför en pressträff mellan 13.00 – 13.45.

Adressen är: Sjörup Prästgård, Sjörupsvägen (se skylt Hästdepå) 271 94 Ystad

Frågor: Kontakta Pierre Lindskog på 0510-828 28 eller pierre.lindskog@svenskafoder.se


*) HippoTop Müsli är ett foder för alla hästar framtaget i samarbete med Hästartisten och Tv-profilen Tobbe Larsson. Tobbe Larsson använder idag HippoTop Musli med resultat som harmoniska och aktiva hästar med en skinande hårem där en väl fungerande mage och god hälsa är en viktig grund.

Havre har uteslutits och all ingående spannmål, däribland majs, har värmebehandlats för att förbättra stärkelsens tillgänglighet och öka energiutnyttjandet. Betfiber ingår som ytterligare en skonsam energikälla. Jästkulturen Diamond V förbättrar också den magfunktionen. Potatisprotein och sojamjöl bidrar med högvärdigt protein och linfrökaka ingår bland annat för att den anses ha en lugnande inverkan på tarmen. Flertalet B-vitaminer, däribland biotin är tillsatta. Selen och E-vitamin som är viktiga bl.a. för immunförsvaret och prestationen är tillsatta i form av selenjäst och naturligt E-vitamin.

Läs mer om Hippo på www.hippo.se

Läs mer om Tobbe Larsson på www.tobbelarsson.com

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter