En bra affärspartner för alla

Svenska Foder kan erbjuda dig och ditt företag ett brett sortiment, bred kunskap och ett stort engagemang. Målet är att vi båda ska få skörda framgång.

Ett bra exempel är projektet ”På väg mot 30 grisar per sugga och år”. Ett spännande initiativ från några av våra medarbetare som är starkt engagerade i grisproduktionen. Projektet föddes genom ett internt samarbete mellan produktutvecklare och säljpersonal. Självklart drar vi nytta av den kunskap som fi nns inom hela DLG-koncernen men projektet växte fram genom ett genuint intresse och ett starkt engagemang för svensk grisproduktion. Idag har vi ett utvecklande samarbete med de producenter som engagerat sig i projektet. Projektet innebär en nära dialog om både foderval och management för att tillsammans skapa en ökad lönsamhet.

Men projektet inom grisproduktionen är bara en del av vad vi vill åstadkomma. Vår ambition är att vara den bästa affärspartnern för alla produktionsinriktningar. Foder, växtodling, spannmålshandel och inom våra serviceområden med bl.a. Djur&Natur-konceptet, Svenska Tele, Svenska Foder Energi och Nomus Skadedjurbekämpning. Våra kunder är både stora och små företag. Tillsammans med våra samarbetspartners på många platser i landet skapar vi en stark lokal service och närvaro.

Effektiva och säkra djurfoder, smarta växtodlingskoncept, fördelaktiga spannmålsaffärer både nationellt och internationellt, kombinerat med en effektiv logistik gör Svenska Foder till en bra helhetslösning ditt företag.

Kontakta oss gärna för att diskutera dina spannmålsaffärer. Vi vill gärna göra affärer med dig!

Ser fram emot att få träffa så många som möjligt av våra kunder under sommaren.

Glad sommar!

Carsten Klausen, VD

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter