Ny grisbroschyr

Svenska Foder kan erbjuda dig och ditt företag ett brett sortiment, bred kunskap och ett stort engagemang. Målet är att vi båda ska få skörda framgång. Våra kunder är både stora och små företag. Oavsett vilken kategori ditt företag tillhör kan du alltid lita på att vi satsar hela vår kunskap och hela vårt engagemang för att utveckla säkra produkter och produktionsteknik.

Vår framgång som fodertillverkare är resultatet av ett nära och viktigt samarbete med producenter, forskning och svensk rådgivning. Självklart tar vi fördel av den kunskap som finns inom hela DLG-koncernen men vårt arbete vilar på ett genuint intresse och ett starkt engagemang för svensk grisproduktion. Vi vill ha en nära dialog om både foderval och management för att tillsammans skapa ökad lönsamhet.

Effektiva och säkra djurfoder, smarta växtodlingskoncept, fördelaktiga spannmålsaffärer både nationellt och internationellt, kombinerat med en effektiv logistik gör Svenska Foder till en bra helhetslösning för dig och ditt eget företag.

Vår ambition är att vara den bästa affärspartnern för alla produktionsinriktningar. Foder, växtodling, spannmålshandel och inom våra serviceområden med bl.a. Djur&Natur-konceptet, Svenska Tele, Svenska Foder Energi och Nomus Skadedjursbekämpning. Tillsammans med våra samarbetspartners på många platser i landet skapar vi en stark lokal service och närvaro.

Samarbete med Fodermix

Vi har ett nära och starkt samarbete med Fodermix. Genom sitt sortiment av premixer och specialfoder är Fodermix produkter ett utmärkt komplement till Svenska Foders färdigfoder och koncentrat. Fodermix har också specialiserat sig på att tillverka unika och kundanpassade produkter optimerade från just din gårds förutsättningar.

Ladda ner och läs vår nya grisbroschyr Nytt&Nyttigt om Gris (3512 kb). Här finner du gott om tips och konkreta förslag hur du ytterligare ska kunna utveckla din verksamhet.

Du är alltid lika välkommen att kontakta oss.

Trevlig läsning!

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter