Lyckad återförsäljarträff

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svenska Foders koncept Djur&Natur består idag av egna butiker, franchisebutiker samt återförsäljare. Den 26 februari i år bjöd Svenska Foder in till en återförsäljarträff där man besökte såväl Centrallagerdelen i Hällekis, som det nybyggda huvudkontoret i Lidköping. Petra Oxelbrand, som är säljchef för Djur&Natur var mycket nöjd med detta evenemang.

- Vi har en god relation med våra återförsäljare. De är vår förlängda arm ut i marknaden. Därför är det viktigt att vi visar upp hur vi utvecklar Svenska Foders logistik för att bättre kunna serva dem och på så vis kunna öka försäljningen ut mot konsumenterna.

Att stämningen var god kunde Petra också intyga.

-I Buss 2 där jag satt hade vi allsång och det var allmänt uppsluppet när vi åkte mellan de olika stationerna, säger Petra Oxelbrand.

På Centrallagret visade man bland annat upp lagerhanteringen, utlastning och förevisade den nya säckmaskinen som förpackar Svenska Foders konsumentförpackade foder. Återförsäljarna tyckte om hur centrallagret visade att Svenska Foder tar ordning och reda, struktur och funktion på allvar. Det var väldigt uppskattat.

Även diskussionerna med olika leverantörer som förevisade nya produkter på huvudkontoret i Lidköping var uppskattat. Bland annat fick det danska företaget Dyrestimuli gott genomslag på en ny ströprodukt som återförsäljarna tyckte var väldigt intressant.

Carsten Klausen presenterade den strategi Svenska Foder har på den svenska marknaden – och den goda uppbackning och de synergier som DLG-koncernen kan bidra med.

-Styrkan att vara en del av en internationell koncern som DLG är att vi kan dra nytta av all den know-how och de produkter som kommer att gagna våra kunder - ända ner till den enskilde återförsäljaren här i Sverige.

Kvällen avslutades på Axevalla travbana. Här fick återförsäljarna möjlighet att satsa pengar på rätt häst. Det fanns en del lyckliga vinnare under kvällen. Förutom det faktum att de valt Svenska Foder som leverantör…

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter