Malin Baryard-Johnsson tillbaka till Hippo

Svenska Foders hästfodervarumärke Hippo har återigen inlett ett samarbete med den omåttligt populära och framgångsrika hoppdrottningen Malin Baryard-Johnsson.

- Det är få ryttare som har sådan karisma och påverkan på hästintresserade runt om i landet, säger Susanne Edlund, Djur&Natur-säljare i Svenska Foder och kontaktperson för Svenska Foders sponsorryttare inom hoppvärlden. Därför känns det extra roligt att kunna knyta henne till Svenska Foder igen.

Alla Malins hästar utfodras idag med Hippo, från de Top-of-the-line-foder som finns inom familjerna Hippo Top och Hippo Selection.

-Malin kommer nu att finnas med i vår marknadsföring framöver och kommer att finnas på plats, bland annat i vår monter i Falsterbo nästa sommar för autografskrivning. Vi ser fram emot ett bra samarbete med Malin framöver, avslutar Susanne Edlund.

-Jag märker att hästarna mår sitt bästa och presterar på topp med Hippo, sa Malin då Tidningen var på besök hos henne i november. Jag har valt Hippo Top-familjen eftersom den speciella kombinationen av energi och protein passar mina hästar som behöver bygga muskler samtidigt som de presterar för fullt.

I nästa nummer av Tidningen i slutet av februari kommer ett längre hemmahos-reportage hos Malin.

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter