VD som brinner för att göra affärer

Fole Kvarn är ett helägt dotterbolag till Svenska Foder-koncernen. Fole Kvarn tillverkar värmebehandlat, pelleterat foder till kor, höns, grisar, hästar och får. Bolaget handlar även med spannmål och saluför Svenska Foders sortiment för lantbruk och övriga djurägare. Företaget har 9 anställda och en omsättning på ca. 80 miljoner kronor.

Vi söker en VD som kan utveckla bolagets verksamhet och som har en god känsla för lantbrukets förutsättningar. Du är beredd att satsa den kompetens, energi och tid som krävs för att skapa framgång.

Fole Kvarn har goda möjligheter att expandera och Svenska Foder, som ägare, är beredda att bidra med resurser och specialistkompetens.

Svenska Foder har ett starkt engagemang i lokal verksamhet på många platser i landet genom egna bolag och i samarbete med olika affärspartners. Vi är övertygade om att lokal kännedom kombinerad med bra produkter och god service skapar bra förutsättningar för starka affärsrelationer.

Som person är du affärs-, resultat- och målinriktad och du gillar verkligen att göra affärer. Som ledare är du tydlig, inspirerande och handlingskraftig.

För ytterligare information kontakta Johan Nordenblad, VD i Svenska Foder-koncernen, tel. 046 – 32 58 07.

Din ansökan som vi vill ha senast den 24 april sänder du till:

Ingrid Nordberg, Svenska Foder AB, Box 673, 531 16 Lidköping eller ingrid.nordberg@svenskafoder.se

 

Svenska Foder är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerialieprodukter till livsmedelsbranschen. Verksamheten omfattar foder, växtodling, spannmål samt affärsområdet Service där butikskedjan Djur&Natur och Svenska Foder Energi ingår. Företaget har 323 anställda och en omsättning på ca. 4,5 miljarder kronor.

Våra fem fokusområden är:

  • 1. Egen försäljning
  • 2. Samarbete och allianser
  • 3. Förvärv av bolag
  • 4. Nya produktområden 
  • 5. Nya marknadsområden

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter