Mina sidor är för dig som vill ha full kontroll på dina bulkordrar, spannmålsleveranser samt ekonomiska transaktioner. Här kan du enkelt lägga din foderorder samt se vilka ordrar du tidigare lagt genom Mina Sidor. Här kan du följa dina spannmålsleveranser från inleverans till avräkning och se dina analysresultat. Förutom tillgänglighet 24 timmar om dygnet, kan du se hur mycket som är invägt per artikel och datum. Du kan även se reskontratransaktioner avseende fakturor och avräkningar
 
Du vet väl att Mina Sidor även finns som en app till din mobil för order av bulkfoder? 
 
Registrera ditt Mina Sidor-konto och logga in antingen i appen eller här på webben!  
För att logga in klickar du på länken Logga in uppe till höger. Om du inte har registrerat ett konto klickar du på Registrera dig.
 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter