6Tolv - ett sätt att tänka!

12 engagerade lantbrukare, några av Svenska Foders växtodlingssäljare och 4 leverantörer – Bayer, BASF, Yara och LMI – ska Svenska Foder under 6 år – till 2020 - försöka hitta sätt för att höja skördarna på vete och raps totalt. Den 18 juni samlades alla lantbrukare och säljare på Hooks herrgård i Småland för ett första konstituerande möte. Diskussionerna var intensiva. Engagemanget gick inte att ta miste på.

-Det finns en vilja bland vår lantbrukarkår som är överväldigande. Vi tror att vi tillsammans med dessa duktiga yrkesmän kommer att lyfta vete- och rapsskördarna. Men med tanke på den entusiasm som fanns här i Hook, så ska vi nog inte dra gränsen vid dessa två arter, skrattar Mats Kilany, Produktchef Växtskydd i Svenska Foder.

Här följer en kort film om projektet:

 

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter