Leveransintyg

Svenska Foders Leveransintyg >>

Vid varje leverans av grödor som levereras på affärsuppgörelser mellan Svenska Foder och dig som odlare eller leverantör, skall ett ifyllt Leveransintyg åtfölja varje leverans oavsett om varan levereras till någon av våra anläggningar eller direkt till slutförbrukare. Kort och gott – alltid!
 
Avsikten med detta leveransintyg är att säkra grödans spårbarhet och få en garanti runt leverans och hantering av varan, vilket gynnar även dig genom att du får en kvittens på din leverans. Ett ökat intresse från köpare och konsumenter om att veta ursprung och hantering är en god anledning till att detta Leveransintyg behövs. För dig som odlare/leverantör är det också en bekräftelse på det du gör i din vardag.
 
OBS! Nedan är en ny version av leveransintyget. Tänk på att det numera endast kommer ett ex per leveransintyg vid utskrift. På detta ex finns numera kvittotalong att lämnas till leverantör.


Så här gör du!

Gå in på: https://minasidor.svenskafoder.se/ 
eller
klicka HÄR för att komma direkt till Svenska Foders Leveransintyg som är ifyllnadsbart.

Detta dokument fungerar också som en följesedel varför respektive intyg/leverans har ett unikt nummer. Detta medför att kopiering ej får ske. Lyckas du inte med detta och behöver hjälp på något sätt är du välkommen att höra av dig till din Svenska Foder representant, mottagande lagerställe, logistikansvariga eller våra transportörer. 

OBS! För att skriva ut ditt leveransintyg klicka på rutan "Hämta ditt leveransintyg som pdf".

 

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter