Sugg Omega

- ytterligare ett foder i vårt koncept

Svenska Foder fortsätter att utveckla sitt koncept Foder för framtiden. Sugg Omega är ett koncentrat för dig som vill ha livskraftigare smågrisar och ett extra smakligt digivningsfoder!
 
Det har visat sig att tillskott av fiskolja till suggan under dräktigheten kan ge livskraftigare smågrisar som är mer aktiva. En aktiv smågris har lättare att komma igång att dia tidigt, den får en bättre start och större chans att överleva. Med Sugg Omega får den dräktiga suggan fiskfettsyror av rätt kvalitet och mängd för att fostren ska utvecklas på ett bra sätt. 
 
Vi har haft mycket positiva resultat av att ha i fiskfettsyror i vårt färdigfoder (Suggfoder Vital) för dräktiga suggor – nu kan vi även erbjuda dig som är hemmablandare samma möjlighet!
 
Sugg Omega är ett riktigt bra foder till den digivande suggan. Våra säljare hjälper dig att justera inblandningsnivån av Sugg Omega så att näringsinnehållet passar behovet på just din gård!
 
Sugg Omega är ett mycket smakligt digivningsfoder med riktigt bra förutsättningar för ett högt foderintag och en bra fruktsamhet. Suggan får en bra utgångspunkt för en bra mjölkproduktion och därigenom tunga och fina smågrisar!  


Andra foder i vårt koncept Foder För Framtiden är:
• Suggfoder Vital
• Suggfoder Intens
• Smågris Prestart


Hitta din närmaste säljare här >>

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter