Vall, majs och ensileringskväll i Lunnarpsbutiken!

Det var en fantastisk ljusfest och julig stämning torsdagen den 27 november när Svenska Foder i Lunnarp bjöd in till en intressant och diskussionsfylld kväll rörande ensileringsmedel, majsutsäde samt vallfröblandningar inför våren 2015!

Mitt under den mörkaste tiden i den klimatzon vi befinner oss i, lös både marschaller och Lunnarpsbutiken av ett varmt ljus. Allt under nymånens sken.

Man bjöd på mingel från klockan 18 då man kunde diskutera de närvarande gästerna: Niklas Ingvarsson, Produktchef Utsäde och Frö, Östen Holmberg, Hanson&Möhring, Christer Ohlsson från Chr. Hansen och en representant från Perstorp.

- Det var ett bra tillfälle för oss i Lunnarp att visa upp vårt breda sortiment, och den vilja vi ha att skapa lönsamhet för våra kunder, berättar Emma Brehmer, Nötfodersäljare i Svenska Foder. Vi tror på lantbrukets möjligheter i Svenska Foder. Vi vill visa att det finns förbättringspotential inom alla områden.

-Denna gång fokuserade vi på majs och vall, och ensilering, fortsätter hon. Vad kan man göra för att behålla kvaliteten i sitt grovfoder? Men också vilka olika vallfröblandningar och majssorter som bönderna i vårt område bör välja för att uppnå bäst resultat.

Uppslutning var mycket bra. Ett 60-tal intresserade lantbrukare kom till den varmt upplysta butiken. Butiksansvarig Charlotte von Engelhardt var mycket nöjd med evenemanget.

-Vi vill vara en levande mötesplats. Vi har en fantastisk butikslokal och genom att ha möten och träffar här, får människor också möjlighet att ta del av vårt utbud. Just idag har vi också en lagerrensning med massa av fina priser på våra kvalitetsprodukter.

Uppenbarligen lös detta evenemang upp många lantbrukares novemberkväll, med både matnyttig information för sin produktion, och möjligheter för inköp av prisvärda produkter!  

Upprymda åhörare i Lunnarpsbutiken

Intresserad publik lyssnar uppmärksamt på Niklas Ingvarsson, Produktchef Utsäde och Frö i Svenska Foder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emma Brehmer i samspråk med kund i butiken!

Smarriga smörgåstårtor till minglet!

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter