Grillby på Svenska Foder-kartan!

Svenska Foder invigde sitt nya regionkontor i Mälardalen på onsdagen (den 3 december). Det var ett väldigt välbesökt evenemang!

Johan Thorell i samspråk med gäst i
det nya kontoret i Grillby.
En viktig parameter i Svenska Foders strategi är lokalt engagemang. Målet är att möta kunderna på deras hemmaplan och se till så att man skapar dynamik och lönsamhet i genomtänkta affärer. Den 3 december invigdes ett nytt regionkontor för Mälardalen i Grillby. Svenska Foder har varit en aktiv affärspartner under många år i området, och steg för steg har man ökat sin närvaro. Johan Thorell, säljchef för området:

-Vi har ju varit aktiva i Grillby länge, där vi tagit emot spannmål under några år.Nu tar vi ytterligare ett steg med ett regionkontor. Vi är till för lantbrukarna här uppe, och vi vill att de verkligen ska känna att vi jobbar för dem. Nu har de en fysisk plats att även komma till oss, om de har frågor, eller vill prata framtida affärer eller har tips hur vi kan arbeta annorlunda eller bättre. 

-Vi har en uppgift att vårda våra relationer. Det här är ett sätt. Ett annat är att hitta affärslösningar som lantbrukarna här tycker är spännande. Det fortsätter vi med nu.

Invigningen i Grillby var väldigt välbesökt. Ett 150-tal lantbrukare kom förbi och fick sig något att äta och dricka. När det mörknade bjöds det dessutom på en ljusfest i form av ett skönsjungande luciatåg.

- Det var väldigt god stämning, diskussioner och skratt och arrangemanget föll väldigt väl ut, säger en nöjd Johan Thorell.  Jag vill tacka alla som kom förbi, och övriga i personalen, och jag hoppas att vi kan fortsätt få göra fina affärer när vi går in i det nya året 2015.

-Målet är nu att utveckla vår region vidare under nästa år, avslutar Johan Thorell!

Spännande, engagerade samtal bland borden i Grillby.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pär Bolin, Svenska Foder Energi, i diskussion med
kunder.

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter