Tidningen tilltalar!

Svenska Foder har gett ut TIDNINGEN I 2 decennium – Tidningen är ett magasin som vänder sig till svenskt lantbruk. Tidningen inspirerar till att tänka nytt. Den gör det genom att återspegla dem som vågar tänka annorlunda, som gör det oväntade och provar det nya. Kombinationen av tradition och intresset för det nya och annorlunda gör att Tidningen tilltalar en växande målgrupp av gamla och nya läsare.

TIDNINGEN vill lyfta fram goda entreprenörer, lyssna av internationell kunskap, intervjua branschföreträdare och förnyare, presenterar nya produkter och nya sätt att hantera den verklighet vi är en del av. Nyfikenheten och förmågan är stor – viljan likaså!

TIDNINGEN har idag nästan 14 000 läsare. Den når de kunder och potentiella kunder som vi själva vill arbeta med – professionella lantbrukare, växthusodlare, frilandsodlare, frukt- och bärodlingar, cirka 250 återförsäljare, opinionsbildare och påverkningsbara organisationer som rådgivning, skolor och myndigheter. Det gör den till en viktig röst ut i Lantbrukssverige. Och en oslagbar möjlighet för dig som leverantör att nå ut med ditt budskap. Många läser den också via vår hemsida!

Vårt adressregister uppdateras inför varje nummer via det säljsystem våra säljare aktivt arbetar med – det gör TIDNINGEN till ett fräscht och vasst verktyg att nå ut till exakt rätt målgrupp.

Vi har och vill fortsatt ha ett nära samarbete med våra leverantörer – vi har lärt oss att det ger ett bra resultat. Du som leverantör har även möjlighet att få med redaktionell text i Tidningen, om det är något vi gemensamt tror intresserar våra läsare. Vi är också öppna att för leverantörers räkning diskutera kreativa idéer som väcker läslust och intresse hos våra kunder.

I dialog med dig som är annonsör lägger vi upp en plan och som definierar din målsättning. Oavsett annonseringen i Tidningen skall betraktas som ensam mediekanal eller skall ses som en del av en kombination med andra mediekanaler.

Det viktiga är att vi tillsammans skall uppnå de resultat vi önskar.

Med vänliga hälsningar
Magnus Semmelhofer
Ansvarig utgivare, Svenska Foder AB


Banner & applan

Vi lämnar idag utrymme att annonsera på indexsidan av www.svenskafoder.se. Genom att vi arbetar för att marknadsföra gemensamma produkter för ökad försäljning – slår vi ihop våra kloka huvuden och gör upp en plan för att åstadkomma en ökad intjäning för alla inblandade.

Genom att bannerannonsera kan du nå alla våra kunder som går in på vår hemsida (ca 2 000 unika besökare per vecka). Detta kopplat till vår gemensamma kampanj med vår säljpersonal får du ordentlig kraft i annonseringen. Vilken annan annonsör kan erbjuda det? Som leverantör gör du upp med din kontakt på Svenska Foder om hur ni tillsammans lägger upp kampanjerna. Det kommer att ge resultat!

Är du leverantör av växtskyddsmedel har du dessutom möjlighet att samannonsera på Svenska Foders app Växtskyddsrekommendationer. Denna app fungerar både till iPhone och Android – där lantbrukarna får råd om val av bekämpningsmedel och dosering. Något som du som leverantör givetvis är intresserad av.

Läs mer om appen här >>
Oavsett vad ni som företag väljer - ökar det er synlighet. Detta kommer att gagna er såväl som oss som återförsäljare och förstärker det budskap vi tillsammans vill förmedla ut i marknaden.

Annnonsplan Tidningen & Bannerplan 2015 (902 kb)

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter