Pressmeddelande 2015-07-07

Ny VD i Fodermix – återigen en lyckad rekrytering

Som efterträdare till Gunnar Elvin som VD i Fodermix har Svenska Foder anställt Henrik Fredricson VD FodermixHenrik Fredricson – en person med rötter både i Svenska Foder och Fodermix.

Henrik kommer närmast från en tjänst som inköpare på KLS och har goda kunskaper både inom grisproduktion som slaktsvinsproducent. Före KLS arbetade Henrik som säljare och produktansvarig på Fodermix under perioden 2006-01-01- 2009-04-01 och före det som grisfodersäljare i Svenska Foder.

- Vi ser mycket positivt på den breda erfarenhet som Henrik Fredricson kommer att tillföra Fodermix för att bibehålla vår starka position som leverantör på marknaden för premixer i Sverige. Vi är glada att ha lyckats finna en lösning för Fodermix som vi alla tror på, säger styrelseordförande i Fodermix Jacob Holm.

- Henriks kompetens i kombination med den erfarna och skickliga produktutveckling som redan idag finns i Fodermix, kommer att hjälpa oss ta ett ytterligare kliv för att ta fram fler värdeskapande produkter för de svenska producenterna, avslutar Arne Rantzow VD i Svenska Foder.

Fram tills dess Henrik tillträder den 1 oktober är Gunnar Elvin kvar som VD i bolaget.

För frågor kontakta: VD Arne Rantzow på 010-130 83 06 alternativt arne.rantzow@svenskafoder.se

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter