Fetthaltshöjande Rosa                                       

Ett förhållandevis lätt sätt att öka lönsamheten är att använda ett fetthaltshöjande foder. Fodrar du inte redan med ett – be då din säljare eller rådgivare att göra en optimering och få reda på hur mycket du kan tjäna. Ofta genererar fetthaltsökningen tre-fyra gånger pengarna tillbaka. Produkterna har mycket gemensamt med övriga Rosafoder, som till exempel en hög energinivå, hög nivå betfiber, lågt stärkelseinnehåll och en varierad proteinsammansättning med bland annat sojaprodukter. De är ett utmärkt val till alla typer av grovfoder och alla avkastningsnivåer.

 
Rosa Fett
Kombinationen av hög energinivå, smaklighet, skonsam råvarusammansättning och fetthaltsökning har gjort Rosa Fett till en storfavorit sedan många år. Passar till de flesta grovfoder, med eller utan ytterligare kraftfoder.
   
Rosa Grädde
En storsäljare som tillför extra protein till foderstaten samtidigt som fetthalten i mjölken ökar. Självklart ett smakligt och skonsamt foder med en hög nivå av smältbara fibrer.
 
Rosa Smör
När grovfodret har ett lågt proteininnehåll kompletteras foderstaten med Rosa Smör för att höja mjölkens fettinnehåll. Fodret fungerar utmärkt också med majs och eller HP-massa.
 
 
Här kan du läsa om fetthaltshöjande Toppfoder
  
Tillbaks till översikt färdigfoder mjölkkor.
 
 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter