Balans Färdigfoder

Balans tillverkas i form av pelletskross och är speciellt anpassade för blandarvagnar. Fördelarna med ett Balansfoder är många. Mest betydelsefullt är troligen att färre råvaror behöver vägas upp och oddsen att få till en jämn mix från dag till dag förbättras. Balansfodren är sammansatta av många olika råvaror och vi ställer krav på en god fettkvalitet och en varierad proteinsammansättning för att uppnå en gynnsam aminosyraprofil. Balansfoder håller samma proteinnivå över tiden och varierar inte mellan partierna, vilket enskilda råvaror ofta gör.

 

Energi Balans

Utmärkande för Energi Balans är hög energinivå som kommer från stärkelse, tillsatt fett av hög kvalitet och smältbara fibrer. Komplettera med grovfoder och mineralfoder. Innehåller rikligt med bypassprotein och en liten mängd urea.
 
 
 
 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter