Beredd

Proteinrik, prisvärd och årstidsanpassad kalvnäring. Beredd är en lätt syrad kalvnäring vars höga proteinnivå gynnar kalvens tillväxt och juverutveckling. Produkten är framförallt baserad på skummjölk och vassleråvaror, speciellt utvalda för sin höga smältbarhet och smaklighet. Tack vare ett extra skonsamt sätt att torka råvaran på garanteras att mjölkens naturliga antikroppar finns kvar i produkten och kommer kalven till godo.    

Beredd finns som en variant för vinterhalvåret som genom sin tillsats av probiotika och särskilt höga nivå av omega-3 fettsyror fokuserar extra på kalvens hälsa. På sommaren ligger nivåerna av aminosyror och smörolja högre för att stimulera till en högre tillväxt. Vill du bara använda en kalvnäring under hela uppfödningstiden är Beredd ett utmärkt val.

                                                                    

Här hittar du näringsinnehållet för våra kalvnäringar                         

Utfodringsrekommendationer och blandningsinstruktioner kalvnäringar

Här hittar du mjölkersättningar till övriga djurslag.

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter