Deltamax

Deltamax är en skummjölksbaserad kalvnäring med naturligt E-vitamin. Skummjölk har en hög smältbarhet vilket har ett särskilt värde för de unga kalvarna. Skummjölk koagulerar i löpmagen och hålls därför kvar där tillsammans med övriga ingredienser under en längre tid. Det ökar smältbarheten och näringsutnyttjandet för hela kalvnäringen samtidigt som risken för diarréer minskar. Extra E-vitamin i naturlig form är tillsatt för att ytterligare främja kalvhälsan.

                                                                    

Här hittar du näringsinnehållet för våra kalvnäringar                         

Utfodringsrekommendationer och blandningsinstruktioner kalvnäringar

Här hittar du mjölkersättningar till övriga djurslag.

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter