Breddat skördefönster & extra smaklig vall

Stor press för att hinna skörda vallen i rätt tid, särskilt om vädrets makter inte är med inplanerad skördetidpunkt? Använd våra mognadsanpassade blandningar som vi kallar breddat skördefönster d.v.s. blandningar med fokus på bibehållen hög kvalitet i ett bredare skördefönster och extra smaklig vall för djuren.

 


Delikat
Blandning med vår rörsvingel Karolina. Speciellt utvald för att ge dig hög avkastning i kombination med senare mognad. Därtill några av marknadens bästa röd- och vitklöversorter. Ger dig en högre säkerhet med ett breddat skördefönster. För 2-4 årig vall i ett 3 skördesystem. (Vid gynsamma förutsättningar även 4 skördar).


Delikat diagram


Gourmet
Intensiv blandning med grässorter som passar de flesta jordar för  säker uthållighet. Något lägre andel vitklöver. För 2-4 årig vall i ett 3 skördesystem. (Vid gynsamma förutsättningar även 4 skördar).


Utsökt
Blandning som innehåller starkt sortmaterial av våra nyare sorter med mycket goda egenskaper såsom hög avkastning, god vinterhärdighet och hög kvalitet. För skörd 3 ggr/år. (Vid gynsamma förutsättningar även 4 ggr/år). Lämplig för 2 skördeår. Passar intensiv mjök- och köttproduktion.

 

Gourmet diagram


  

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter