Konventionell slåttervall mindre intensiv 


LegendLegend symboler
Klassisk slåttervall som passar utmärkt för mjölk- och köttproduktion. Blandningen innehåller en högre andel timotej i kombination med ängssvingel och en lägre andel eng.rajgräs. Detta gör Legend till en populär härdig allroundblandning för 2-3 skördar/år. Dess kombination av röd- och vitklöver borgar för en jämn baljväxtandel över åren. Kan efterbetas.

Legend diagram


RejälRejäl symboler
En traditionell härdig vallfröblandning med de uthålliga gräsen timotej och ängssvingel tillsammans med rödklöver. 3-årig vall som skördas 2 ggr/år. Lämplig som ensilage till köttproduktion, kan även användas till hö/hösilage när klövern minskat år 2.

Rejäl diagram


NYHET 2017 - Optifår 
Intensiv slåttervall till får med en kombination av gräs och vitklöver som ger ett näringshögt foder med låga halter av östrogena ämnen. 2-3 årig vall som går att efterbetas.

 

 

 

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter