Vår målgrupp är samma som din!

Svenska Foder vill göra affärer med Sveriges lantbrukare – vi vill växa tillsammans med våra kunder. Det innebär att vi ser branschens potential att bli bättre, effektivare och mer lönsam. Med det som uppfattning gör vi ett magasin för svensk lantbruksnäring, Tidningen. Vi tror på det goda exemplets makt. Och att man alltid kan bli bättre på det man gör. 

Svenska Foder vill inspirera och bli inspirerade till att tänka nytt. Det gör vi genom att lyssna till de som vågar tänka annorlunda, som vågar göra det oväntade.  

Tidningen är ett sätt att komma i kontakt med dessa krafter. Här lyfter vi fram goda entreprenörer, lyssnar av internationell kunskap, intervjuar branschföreträdare och förnyare, presenterar nya produkter, nya sätt att hantera den verklighet vi är en del av. Nyfikenheten är stor på det som är på gång - när det gäller såväl stora som små perspektiv. 

Tidningen når de kunder och potentiella kunder som vi själva vill arbeta med – professionella lantbrukare, växthusodlare, frilandsodlare, frukt- och bärodlingar, cirka 250 återförsäljare, opinionsbildare och påverkningsbara organisationer som rådgivning, skolor och myndigheter. 

Vårt adressregister uppdateras inför varje nummer via det säljsystem våra säljare aktivt arbetar med – det gör Tidningen till ett fräscht och aktuellt verktyg att nå ut till exakt rätt målgrupp. 

Tidningen är stor i branschen. Drygt 14 000 exemplar dimper varannan månad ner i våra läsares brevlådor. Vi vet att Tidningen är en röst man lyssnar på i Lantbrukssverige.   

I dialog med dig som är annonsör lägger vi upp en plan – vilken målsättning du har med annonseringen och hur vi kan uppnå det tillsammans. Att vi har ett nära samarbete med er som leverantörer och samarbetspartners – det vet vi ger ett bra resultat. Därför finns möjligheten att få med redaktionell text i Tidningen, om det är något vi tror våra läsare kan vara intresserade av.

Om du, liksom vi, har ambitionen att bli bättre och synas i målgruppen för aktiva lantbrukare: Annonsera i Tidningen!

Vänliga hälsningar
Magnus Semmelhofer, Informationschef Svenska Foder

Annonsbokning:                                         
Johan Andersson
johan.andersson@svenskafoder.se                                                                                    
010-130 29 84

Ladda ned vår annonsplan här        

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter