Banner & applan

Vi lämnar idag utrymme att annonsera på indexsidan av www.svenskafoder.se. Genom att vi arbetar för att marknadsföra gemensamma produkter för ökad försäljning – slår vi ihop våra kloka huvuden och gör upp en plan för att åstadkomma en ökad intjäning för alla inblandade.

Genom att bannerannonsera kan du nå alla våra kunder som går in på vår hemsida (ca 2 000 unika besökare per vecka). Detta kopplat till vår gemensamma kampanj med vår säljpersonal får du ordentlig kraft i annonseringen. Vilken annan annonsör kan erbjuda det? Som leverantör gör du upp med din kontakt på Svenska Foder om hur ni tillsammans lägger upp kampanjerna. Det kommer att ge resultat!

Är du leverantör av växtskyddsmedel har du dessutom möjlighet att samannonsera på Svenska Foders app Växtskyddsrekommendationer. Denna app fungerar både till iPhone och Android – där lantbrukarna får råd om val av bekämpningsmedel och dosering. Något som du som leverantör givetvis är intresserad av.

Läs mer om appen här >>
Oavsett vad ni som företag väljer - ökar det er synlighet. Detta kommer att gagna er såväl som oss som återförsäljare och förstärker det budskap vi tillsammans vill förmedla ut i marknaden.

Ladda ned vår annonsplan här!

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter