Succéinvigning i Kalmar

Svenska Foder satsar vidare i Kalmar med omnejd. Den 15 januari bjöd man in till invigning av nytt kontor och lager på Flottiljvägen 23 i Kalmar. Det bjöds på korv och kaffe. Och goda diskussioner. Det blev succé! Strax över 120 lantbrukare kom för att diskutera med sina kollegor och Svenska Foders representanter.

VD Arne Rantzow i diskussion 

De nyinvigda lokalerna finns i flygstaden i Kalmar alldeles nära Flygplatsen. På plats var de fyra säljare som kommer att utgå från kontoret: Camilla Gustavsson, Lars Carlsson, Johan Nilsson och Jens Robertsson. Joachim Brahce, säljchef Fjäderfä och Anne Persson, säljare Gris var också på plats och är den kompetens som kommer att uppvakta och inspirera regionens lantbrukare med fokus på dessa djurslag. Även VD Arne Rantzow var med under invigningen:

-Kalmar är ett otroligt intressant och viktigt område för Svenska Foder, konstaterar han. Det finns ett väldigt stort fokus på lantbruket i området inom såväl politik som näringsliv och media. Dessutom är lantbrukarna i området framåtsträvande. De har en stor medvetenhet om lantbrukets möjligheter och svårigheter och samtidigt en positiv vilja att skapa kvalitetslivsmedel inom såväl växtodling som djurproduktion.

Johan Nilsson i samspråk med korvätande besökare

- Därför ökar vi nu servicegraden ytterligare i området, fortsätter Arne. Vi vill visa att det långsiktiga arbete vi lagt i området, fortsätter med oförminskad styrka. Vi är en seriös aktör med en målsättning att växa i, eftersom vi vill vara med och utveckla lantbrukssektorn totalt. Då ska man vara i Kalmar.

Anstormningen av människor var stor och därför fick Svenska Foder besöka affären mer än en gång för att öka på korvantalet. 

 

Gott om folk trängdes i lagerlokalen

         

Camilla Gustavsson visar upp sortimentet

 

Jens Robertsson talar med Barometern

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter