Nytt & Nyttigt om Fjäderfä

Ta dig gärna en titt i vår folder Nytt & Nyttigt om Fjäderfä. Här hittar du information om vårt säckfodersortiment och får tips och råd om hur du på bästa sätt använder våra foder. Här kan du enkelt se vilka foder som rekommenderas till fåglar såsom värphöns, vaktlar, ankor, fasaner och kycklingar m.fl. Du hittar också annan matnyttig information och tips om produkter som kan vara bra att ha till fåglarna.

Trevlig läsning!

P.S. Du vet väl att alla våra foder produceras på anläggningar här i Sverige?
Det gör att du kan känna sig säker när du handlar våra foder. Vi har ett gediget kontrollprogram för att säkerhetställa att våra foder är Salmonellafria. Vi följer också de branschriktlinjer som finns och använder endast GMOfria råvaror.


Nytt&Nyttigt om Fjäderfä.pdf

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter