Lokala i hela Sverige

Lokal förankring är vårt rättesnöre och har blivit en del av Svenska Foders kultur sedan bolaget bildades för 25 år sedan. Under året kommer vi därför att belysa detta på olika vis genom kampanjer, evenemang och mötesaktiviteter på olika vis i våra många affärsområden. Utvecklingen från fodertillverkare till en respekterad helhetsleverantör av produkter och tjänster till Svensk lantbruksnäring har alltid gått hand i hand med vårt lokala engagemang.

Svenska Foders stolta tradition av lokalt engagemang kommer också uttryckas genom ett uppdaterat grafiskt innehåll i marknadsförings- och informationsmaterial. Svenska Foders handlingsförmåga och engagemang i den lokala marknaden kommer därför ges tydligare praktiska uttryck.

-Landsbygd och lantbruk är våra arbetsgivare och vi brinner för den världen – därför är det viktigt att på olika sätt förmedla det till våra kunder och leverantörer” säger Magnus Semmelhofer, Personal & Informationschef på Svenska Foder.

Marknadscheferna Jonny Torevik och Stig Bäckström som medverkat i arbetet med profileringen säger:

-Under året kommer vi att presentera säljare runt om i landet i sin rätta miljö: ute hos våra kunder, säger Jonny Torevik. Svenska Foders säljare är oerhört engagerade i och angelägna om att se till att våra kunder får resultat på sina insatser. Det är hela den grund vi i Svenska Foder står på. Om inte vi gör vårt arbete tillräckligt väl, kommer inte kunderna tillbaka.

Under året kommer vi att följa med säljarna ut i sin vardag och be om lov av de gårdar som vi besöker om de kan berätta om sin vardag och vad de tycker om samarbetet med Svenska Foder. Detta filmar vi och kommer att presentera i korta filmer på vår hemsida.

-Vi är stolta över den livsmedelsproduktion som görs ute på Sveriges gårdar, avslutar Stig Bäckström. Vi är stolta över det arbete vi gör varje dag för att det ska fungera ute i verkligheten. Det vill vi gärna berätta om och sprida. 

 

Lokala i hela Sverige besöker Esbjörntorp Gård 

 

 

Camilla Gustavsson, nötfodersäljare i Svenska Foder

 

Anna-Karin Aaby-Ericsson, Dansjö Gård

 

Marcus Lundmark, grisfodersäljare i Svenska Foder

 

Stellan Ericsson, driftsledare och hälftenägare av Lidgris AB

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter