Får på bete

Ett bra bete kan generera en god tillväxt. När betet inte riktigt avkastar som det är tänkt eller när man siktar på de riktigt höga tillväxterna ger Fiol Får eller Fiol Vital den extra näring som behövs. Oavsett krav på tillväxt behöver djuren få Deltamin Får i fri tillgång för att tillgodose sitt behov av selen och andra mineraler.
 

Deltamin Får
Deltamin Får är ett smakligt och välbalanserat mineralfoder speciellt för får. Deltamin Får innehåller en liten mängd koppar eftersom svenska får i allmänhet behöver ett extra tillskott.


Deltamin Får utan koppar
Deltamin Får utan koppar är ett vitaminiserat mineralfoder med en kalciumfosforkvot på 2,5. Deltamin Får utan koppar innehåller precis det namnet säger, inget tillsatt koppar och är lämplig till de raser som är känsliga för koppar.

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter