Butikskonceptet Djur&Natur fyller 10 år!

Butikskonceptet Djur&Natur fyller 10 år i år. Det firades i butikerna runt om i Sverige – fredag, lördag och söndag då det bjöds på kaffe och kakor och fina specialpriser på utvalda saker i sortimentet.

För 10 år sedan togs ett beslut om att starta en butikskedja i namnet Djur&Natur - en kedja, med både egna butiker och franchisebutiker, som under dessa år växt upp till en etablerad och välsorterad butikskedja för månskenslantbruk, hästägare och vanliga konsumenter med smådjur. Den gången var tanken, framförallt med de egna butikerna, att utnyttja lagerställena i Svenska Foder mer effektivt. Både för att utnyttja lokalerna och för att kunna se till att Svenska Foder kunde ha medarbetare här året om.

Idag finns det 49 butiker runt om i landet - och två fler är på ingång. Kom nu och besök oss under helgen! Välkomna att fira!

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter