Peder Fredricson tog hem EM-guldet och silvret

Hemmaplan. Hemmapublik. Och hemmasuccé. Det blev Peder Fredricson som tog hem EM-guldet på Ullevi i söndags. Drygt 15000 åskådare på Ullevis läktare fick se Peder Fredricson på All In Red rida runt banan. Och när han väl passerade mållinjen bröt jublet ut - bara en rivning och ett tidsfel. Då innebar det att Sverige för andra gången i historien hade fått en Europamästare i hoppning. 

Det var också Peder Fredricson som räddade silvret i Lag-EM. Han red felfritt och såg till att Sverige hamnade i topp, efter en bra tävling. 

Vi gratulerar nu Peder Fredricson till den fina segern och hoppas han nu får pusta ut en stund innan han går vidare mot nya mål! Vi gratulerar också det svenska laget till en fín laginsats, trots lite problem på slutet. 

 

 

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter