Mot nya höjder med Kyckling Club

Vi har i tidigare nummer av Tidningen skrivit om de fina produktionsresultat som Hova Fågel genom sin målmedvetenhet och noggrannhet kommit upp i. I samarbete med dem så har ett nytt foder testats ut och vi är nu glada över att kunna presentera detta foder - Kyckling Club - för er alla. 

Kyckling Club är framtaget för att ge kycklingen en extra skjuts i tillväxten och en bra foderkvot. Fodret ska användas tillsammans med en speciell vetekurva där man långsamt och försiktigt ökar på vetenandelen. Genom detta ökar man chansen att få jämna kycklingar som kommer igång bra. I slutet har man en lite kraftigare ökning av vete som då brukar tas emot väl av kycklingen.

Vill du veta mer om fodret så kontakta din säljare.

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter