Vårt mål är effektiv service

Kul på jobbet igen för Viktor och Katja. Vi gör alla vårt yttersta för att kunderna skall få sina varor i tid och att våra chaufförer inte skall behöva vänta.

Sammanlagt finns det idag 18 anställda, och vid produktionstoppar timanställd personal, på Centrallagret. Att personalen blivit fler förklaras av den ökade produktionen. De mångåriga medarbetarna Viktor Johansson och Katja Isaksson är två av dem som varit med under den utmanande våren och säger idag att de är trygga i organisationen och gläds över förstärkningen med den nya Centrallagerchefen Mikael Lidholm:

-Det har blivit kul att arbeta igen och det första halvår vi fick uppleva i år är inget vi vill ha igen, konstaterar Katja.

Känslan av att inte räcka till trots krävande arbetsdagar är inget centrallagermedarbetarna gillar. Deras mål är att serva kunderna så att de blir nöjda och glada och fortsätter att beställa varor via Centrallagret.

-Vi gör alla vårt yttersta för att kunderna skall få sina varor i tid och att våra chaufförer inte skall behöva vänta. Med en ny chef på plats och ett mycket starkt stöd från övriga organisationen är det roligt att jobba igen, säger Viktor.

Fakta Hällekis
Verksamhet: Produktion & lager
Säck Produktion: 25 000 ton/år
Antal pallplatser: 13 618 st
Utlastning lager: 50 000 ton/år
Lagringskapacitet: 8170 ton

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter