Röst från fältet

Joakim Kindström

Energi Topp

Åsa & Joakim Kindström, Ärnebäcks Gård, Vingåker, 95 st mjölkande
Det är ureatalet i mjölken som styr valet av kraftfoder hemma hos oss. Med ett proteinrikt grovfoder och stor andel hemmaodlad spannmål i foderstaten passar Energi Topp perfekt. En av fördelarna är att Energi Topp innehåller mycket skonsamma råvaror som till exempel betfiber.

 

 

 

 

Ingemar Johansson

Grädd Topp

Ingemar Johansson, Pugerups Södergård, Höör, 125 st mjölkande
Fetthaltshöjande foder fungerar och ger dessutom en bra skjuts på mjölkavkastningen. Med Grädd Topp i foderstaten ligger fetthalten i mjölken sällan under 4,3 %. Korna håller en hög mjölkproduktion med bra halter under lång tid, en laktationskurva som jag är mycket nöjd med. Jag har använt fetthaltshöjande foder så länge jag kan minnas, och med det vet jag att mina kor får ett kraftfoder som fungerar leverans efter leverans.

 

 

 

Urban persson

Nora 29

Ulf & Urban Persson, Torpa Rya, Vretstorp, 120 st mjölkande
Vi har använt Nora 29 i snart tio år och är nöjda för det är ett bra foder helt enkelt. Med en giva som anpassas efter grovfoderkvaliteten håller vi en hög mjölkavkastning med jämn fett och proteinhalt i mjölken. Halterna ligger stabilt över sommaren också. Nora 29 är mångsidigt det gör oss väldigt nöjda!

 

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter