Controller sökes, för logistik och produktion

Vår ekonomifunktion är en viktig resurs för den affärsdrivande verksamheten i vårt bolag. Förmågan att se helheten, säkra analyser och att vara bra speakingpartner till funktionscheferna gör att våra tjänster är efterfrågade.

Nu söker vi dig som är civilekonom eller har motsvarande utbildning. Du har goda kunskaper i Excel och minst fem års erfarenhet av liknande arbete, gärna inom ett större företag. 

Som person är du analytisk och struktruerad samt har lätt för att sätta dig in i processer och förstå hur olika delar hänger ihop. Vidare en god kommunikatör, beslutsam och trygg i dig själv eftersom du kommer att föra diskussioner med chefer och annan intern personal. För att lyckas i denna tjänst krävs det även att du är självständig, noggrann samt prestigelös och har lätt för att samarbeta.

Vill du vara del i ett utvecklande team med härlig stämning och har en vilja att utmana och förbättra processer, ska du söka detta jobb! 

Tjänsten är heltid med placering i Lidköping.

Intresserad? Kontakta då Gunilla Höglund Skarin som blir din chef. Du når henne på gunilla.hoglundskarin@svenskafoder.se eller 010 130 29 72. 

Ansökan vill vi ha senast den 30 maj – urval sker löpande. Du sänder den till Evonne Mogren, evonne.mogren@svenskafoder.se.

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter