Rosa Grönmix

Fiberrikt och skonsamt färdigfoder som kan ersätta delar av grovfodret. Rosa Grönmix har funnits till och från i ungefär 20 år. Från tid till annan blir det brist på grovfoder. I hela landet, eller i vissa delar av landet. Då är det bra att veta att det finns lösningar. 

Rosa Grönmix innehåller mycket fiber och minimalt med stärkelse. Plocka bort några kg ts grovfoder, ofta 3-4 kg ts, och ersätt med ungefär lika många kg Rosa Grönmix. Man ska naturligtvis alltid räkna en foderstat och se att djurets näringsbehov fylls och att de olika näringsämnena är i balans. 

Vill du veta mer berättar våra säljare gärna mer om hur du kan använda Rosa Grönmix i din foderstat. 

Näringsinnehåll Rosa Grönmix

 

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter