Nötfodersäljare i Kronoberg

Vi söker en duktig säljare till vårt område i Kronoberg.

Du kommer att arbeta mot i huvudsak mjölk- och nötköttsgårdar med försäljning av, ett av, marknadens starkaste varumärken inom foder! Arbetet har ett stort mått av frihet där du i hög grad kommer att påverka upplägget av både säljarbete och övriga kundaktiviteter. Till din hjälp kommer du ha hela vårt härliga gäng med nötfodersäljare som finns inom Svenska Foder redan idag. Svenska Foder har kontor i Kalmar där din tänkta kontorsplats kommer finnas. Dock kan detta anpassas beroende på var du befinner dig.

Vi söker dig som har intresse för mjölk och nötköttsproduktion och drivs av att göra affärer som är långsiktiga och återkommande. Eller som vi brukar säga att vara den bästa affärspartnern för lantbruket och närliggande verksamhetsområden. Som person tror vi att du har egenskaper som målfokuserad, självständig och ambitiös. Du är beredd att satsa mycket energi på att fortsätta att utveckla Svenska Foders framgångar inom nötfoderförsäljning

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av försäljning. Har du erfarenhet av försäljning till lantbruk är det extra meriterande.

Tjänstgöringsgrad: heltid.
B-körkort är ett krav.

Intresserad? Kontakta Johan Stensson som blir din chef.

Johan nås på 010-130 83 24 eller  johan.stensson@svenskafoder.se

Din ansökan med CV och personligt brev vill vi att du sänder tilll: johan.stensson@svenskafoder.se

Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast. Dock senast den 20 juli.

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter