Magdalena Bengtsson – ny grisfodersäljare i Syd

Magdalena Bengtsson är ny grisfodersäljare på Svenska Foder. Hennes upptagningsområde är Skåne, Blekinge och södra Halland och började 3 september. Magdalena är utbildad husdjursagronom och har sedan juni 2016 arbetat som grisskötare i en integrerad besättning med ca 400 suggor. Där arbetade hon främst i smågrisproduktionen. 
Magdalena bor utanför Kristianstad tillsammans med sin sambo och dotter. 

 

Thea Kristensson – ny grisfodersäljare Öst

Thea Kristensson är ny grisfodersäljare på Svenska Foder. Thea bor i Järlåsa med sin sambo och hund och kommer därför att utgå från Svenska Foders kontor i Grillby. Tidigare har Thea arbetat som rådgivare och grisskötare. Med hennes kunskaper inom foder, produktionsrådgivning och uppföljning är vi övertygade om att hon kan erbjuda en bra helhetslösning till ditt företag för att bidra till ökad produktivitet och lönsamhet.

 

 

 

 

 

 

Axving

Svenska Foder AB

Telefon
0510-828 00

Kundservice
020-83 00 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se

Alla kontaktuppgifter